Amanova – Διαθέσιμη στην Ελλάδα από τον Δεκέμβριο του 2020

Feel good pet food

Αγαπάμε τα κατοικίδια και πιστεύουμε ακράδαντα ότι το φαγητό τους πρέπει πάντα να είναι καλό. Παρασκευάζουμε εξαιρετικής ποιότητας τροφές για κατοικίδια ζώα μόνο από εκλεκτά φρέσκα κρέατα και φυσικά συστατικά, χρησιμοποιώντας τις δικές μας απολαυστικές συνταγές που είναι προσεκτικά προσαρμοσμένες στις διατροφικές ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας. Οι τροφές παρασκευάζονται στην κουζίνα μας από ειδικούς με τα καλύτερα συστατικά και πολύ αγάπη. Είναι νόστιμες υγιεινές τροφές που θα κάνουν το κατοικίδιο σας πραγματικά ευτυχισμένο.

Η υπόσχεση μας για φρέσκα συστατικά

Θέλουμε τα κατοικίδια μας να έχουν καλύτερη υγεία, να είναι πιο ευτυχισμένα και να έχουν μακροζωία. Για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούμε πάντα τουλάχιστον 50% φρέσκο κρέας, γεγονός που καθιστά τις τροφές μας για κατοικίδια ζώα πολύ πιο αγνές, υγιεινές και νόστιμες.

Εγκεκριμένες από κτηνιάτρους

Όλες οι συνταγές μας έχουν αναπτυχθεί από μια ομάδα διατροφολόγων ζώων και κτηνιάτρων και το κατοικίδιο σας θα εκτιμήσει τη διαφορά. Σύντομα θα παρατηρήσετε ότι το κατοικίδιό σας έχει πιο λαμπερό τρίχωμα και πιο υγιές βάρος, θα είναι λιγότερο επιρρεπές σε αλλεργίες και η ουρά του δεν θα σταματάει να κουνιέται!

Βασιζόμαστε σε τέσσερις αρχές που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, εξασφαλίζοντας ότι ο σκύλος σας απολαμβάνει την πιο υγιεινή και νόστιμη τροφή κάθε μέρα.

Ακριβώς ότι χρειάζεται το κατοικίδιο σας

Στην Amanova πιστεύουμε ότι το κατοικίδιό σας αξίζει την ιδανική τροφή, επομένως έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών η οποία περιλαμβάνει αποκλειστικές συνταγές για κουτάβια, διαφορετικά μεγέθη φυλών, κατοικίδια με ευαίσθητο δέρμα ή στομάχι ή για εκείνα που θέλουν να βελτιώσουν την υγεία των αρθρώσεων τους.

Επίσης έχουμε συνταγές για κατοικίδια με ιδιοτροπία στο φαγητό, ή για εκείνα που είναι λίγο υπέρβαρα. Ό,τι κι αν χρειάζεται το κατοικίδιο σας, θα βρείτε την ιδανική λύση στην Amanova.

Γνωρίζουμε ότι όσο πιο φρέσκο τόσο το καλύτερο (το ίδιο και το κατοικίδιο σας)

Ως λάτρεις των κατοικίδιων, θα γνωρίζετε ότι λατρεύουν τη γεύση του φρέσκου κρέατος και ότι είναι πολύ πιο υγιεινό για αυτούς. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο φρέσκα κρέατα και ψάρια στις συνταγές μας.

Οι περισσότερες εταιρείες τροφών για κατοικίδια ζώα χρησιμοποιούν αποξηραμένο κρέας ή κρέας σε σκόνη, όπου είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι κομμάτι κρέας χρησιμοποιείται. Οι κροκέτες που περιέχουν άλευρα κρέατος έχουν μαγειρευτεί δύο φορές: μία φορά για τη δημιουργία του αλεύρου κρέατος και άλλη μία για τη δημιουργία της κροκέτας. Με αυτά τα ξηρά κρέατα και άλευρα κρέατος, μεγάλο ποσοστό της θρεπτικής αξίας εξαφανίζεται, καθώς και μεγάλο μέρος της γεύσης.

Υπερτροφές για υπερ-κατοικίδια

Δεν υπάρχει καλύτερη τροφή για το κατοικίδιο σας από μια φυσική τροφή. Οι συνταγές μας περιέχουν τα καλύτερα, 100% φυσικά φρούτα και λαχανικά, χωρίς τεχνητές γεύσεις, χρώματα ή υλικά πλήρωσης. Πιστεύουμε ότι το κατοικίδιό σας αξίζει να τρέφεται όπως εσείς και επιλέγουμε προσεκτικά τα συστατικά μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις τελευταίες διατροφικές τάσεις στην ανθρώπινη διατροφή. Οι συνταγές μας είναι γεμάτες υπερτροφές όπως τζίντζερ, πορτοκάλι, μούρα, κολοκύθα και κουρκουμά. Όλα αυτά έχουν αποδεδειγμένα οφέλη για τον τετράποδο φίλο σας.

Μείνετε ήσυχοι, είναι υποαλλεργική

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την υγεία του κατοικιδίου σας. Γνωρίζουμε ότι οι τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες αποτελούν πρόβλημα για πολλά κατοικίδια και φροντίζουμε να δημιουργούμε προϊόντα που είναι ως επί το πλείστον υποαλλεργικά.

Κάθε μία από τις συνταγές μας περιέχει μία μόνο πηγή ζωικής πρωτεΐνης. Όλα τα κρέατα και τα ψάρια μας ελέγχονται και εποπτεύονται προσεκτικά, και χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα κρέατα στις κροκέτες μας. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζουμε ότι είναι απόλυτα αγνές και απαλλαγμένες από άλλες πρωτεΐνες που θα μπορούσαν να μειώσουν την υποαλλεργικότητα των προϊόντων μας. Επιπλέον, κανένα από τα προϊόντα μας δεν περιέχει αλλεργιογόνα συστατικά όπως καλαμπόκι, σόγια ή σιτάρι.

Όλα αυτά μας βοηθούν να διασφαλίσουμε ότι η Amanova αποτελεί ιδανική λύση για σκύλους που είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες ή τροφικές δυσανεξίες.

Ας μιλήσουμε για τα σιτηρά

Όλες οι συνταγές μας έχουν δημιουργηθεί προσεκτικά ώστε να περιέχουν την ιδανική αναλογία πρωτεϊνών και υδατανθράκων, παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για καλή φυσική και διανοητική ανάπτυξη.

Και επειδή γνωρίζουμε ότι πολλοί σκύλοι έχουν αλλεργίες ή δυσανεξίες σε συστατικά όπως το καλαμπόκι, η σόγια ή το σιτάρι, δεν τα χρησιμοποιούμε στις συνταγές μας.

Low Grain Συνταγές

Παρασκευάζονται με θρεπτικά και πλούσια σε πρωτεΐνες δημητριακά και σιτηρά όπως η κινόα και το ρύζι, τα οποία βελτιώνουν την πέψη του κατοικίδιου ζώου σας.

Grain Free Συνταγές

Χρησιμοποιούμε πηγές υγιεινών υδατανθράκων που μπορούν να απορροφηθούν εύκολα από το πεπτικό σύστημα του κατοικιδίου σας.

Ανακαλύψτε τις συνταγές μας

Κατάλογος για γάτες EN
Κατάλογος για σκύλους EN